Të gjitha kategoritë
EN

Ngjyra e re PPF [2] —— TPU Ferrai Red për Krishtlindje

DATA: 2022-12-20


KPAL Film mbrojtës me ngjyra TPU për bojën e makinës në listën e shkëlqyer! Në këtë edicion të LAJMEVE,KPAL do t'ju sjellë një ngjyrë super të përshtatshme për Krishtlindje -KPAL Ferrari i kuq. Do të jetë mirë të ngasësh një Ferrari të kuqe super të ndezur në prag të Krishtlindjeve me dëborë.


padefinuar 

 

Ngjyra është një haraç për mbretëreshën e garave F1; Efekti i përgjithshëm i ngjitjes në trupin e makinës është pasionant dhe i zjarrtë. Kur një Ferrari në të kuqe Ferrari del përpara jush, do të tërhiqeni nga pamja e tij e nxehtë dhe e mahnitshme.


 

padefinuar

 

E kuqja ka qenë gjithmonë një nga ngjyrat më të spikatura, ky Ferrari i kuq KPAL PPF dhe publiciteti i lartë dhe atmosfera seksi në një, do të lulëzojnë jashtë markës së modës publike, do t'i lënë njerëzit të ëndërrojnë shpejtësinë dhe pasionin në një moment -- kjo ngjyrë e Filmi mbrojtës i bojës së makinës me makina sportive është vërtet shumë i përshtatshëm!


 

padefinuar

 

Në të njëjtën kohë, KPAL TPU Ferrari i ri i kuq është më i gjallë dhe më i plotë se filmi i përgjithshëm me ngjyra PVC, dhe ndjesia e dritës është më e fortë dhe më e ndritshme - dhe ka të gjithë performancën e filmit të pastër të makinës: riparim automatik i gërvishtjeve / bojë kundër plakjes /Efekti super kundër ndotjes, është një nga zgjedhjet më të mira për të arritur ndryshimin e ngjyrës dhe mbrojtjen e nevojave të bojës së makinës!