Të gjitha kategoritë
EN

Informacioni i markës KPAL

DATA: 2022-07-07

KPAL FILM ka nënshkruar me sukses një operator burmez për të nisur një kapitull të ri të strategjisë ndërkombëtare!


图片 1


KPAL është e përkushtuar të krijojë një markë botërore të besuar globale me konceptin cilësor "Keep Protection All Life". Sot kemi nderin të ndajmë lajme të mira me ju. KPAL FILM ka nënshkruar me sukses një kontratë me operatorin kombëtar të Myanmarit dhe ka hyrë zyrtarisht në tregun e Azisë Juglindore.

 

Myanmar ndodhet në juglindje të Azisë dhe në perëndim të Gadishullit Jugor Qendror. Veriu dhe verilindja e saj janë të lidhura me Tibetin dhe Yunnanin në Kinë. Lindja është ngjitur me Laosin dhe Tajlandën. Ka një vend të rëndësishëm gjeografik strategjik. Temperaturat në të gjitha pjesët e Mianmarit janë shumë më të këqija dhe me shi. Prandaj, rezistenca ndaj motit dhe ndërtimi i përshtatshëm i PPF janë shqetësimi kryesor i tregtarëve të Mianmarit. Pas shumë konsultimeve dhe inspektimeve, agjenti kombëtar i Mianmarit më në fund u vendos që të gëzonte përfitimet e markës KPAL me vendet fqinje!

 

KPAL FILM, nën bekimin e një laboratori doktorature me fuqi të jashtëzakonshme gjithëpërfshirëse, ka krijuar një arritje të mirë në më shumë se 100 vende dhe rajone. Në të ardhmen, KPAL gjithashtu do ta bëjë markën më të madhe dhe më të fortë me më shumë agjentë dhe do të ndajë dividentë.


图片 2

 

KPAL Film pret me padurim bashkimin tuaj!