Të gjitha kategoritë
EN

Filmi i dritares së makinave KPAL

DATA: 2022-06-16

1.Dyed Film

E njohur zakonisht si "letër çaji", e cila ka kontrollin e shkëlqimit dhe funksionin e caktuar të izolimit të nxehtësisë. Kryesisht përmes thithjes së energjisë diellore dhe më pas lëshohet në pjesën e jashtme për të luajtur rolin e izolimit, siç është nuanca e serisë KPAL KB.

 

2.Primary Color Film

Është një lloj pajisje sigurie, e njohur edhe si film rezistent ndaj shpërthimit ose disku i këputjes. Kur presioni brenda kontejnerit kalon një kufi të caktuar, filmi do të thyhet fillimisht, duke ulur kështu presionin brenda kontejnerit dhe duke shmangur shpërthimin. Për shembull, filmi me ngjyra primare i markës KPAL KP-10 është bërë nga poliesteri PET me forcë të lartë, transparent të lartë dhe nxjerrje e shkrirjes së pigmentit të shtrirë biaksialisht, sepse pigmenti është futur brenda filmit PET, ai mund të parandalojë oksidimin dhe zbardhjen dhe jetëgjatësia e tij zgjat. deri në 8 vjet.

 

3.Film Nano Qeramik izolues ndaj nxehtësisë

Filmi nano qeramik KPAL është selektiv spektralisht, i cili mund të transmetojë në mënyrë selektive dritën e dukshme ndërsa filtron rrezet ultravjollcë dhe infra të kuqe që janë të dëmshme për trupin e njeriut, kështu që krahasohet në mënyrë imagjinare me një "sitë". Ja pse krahasohet me imagjinatë me “sitë”. Për shembull, seria HIRK15, HIR1090, HIR7090 e veshjeve me shumë shtresa me izolim termik nano qeramike, bllokim i lartë UV, qartësi e lartë, shkëlqim i ulët, pa venitje, pa oksidim, pa ndërhyrje në sinjalin GPS të celularit, garanci ultra e gjatë, shpërthim i mirë -Performanca provuese, termoizolim vërtet i lartë.

 

4.Magnetron Sputtering Metal Film

I njohur gjithashtu si film metalik i pastër. Nëpërmjet procesit të spërkatjes me magnetron, shtresa metalike ose grimcat qeramike shpërndahen në mënyrë të barabartë për të reflektuar rrezet infra të kuqe, duke arritur kështu izolimin e nxehtësisë. Metali i përdorur është zakonisht bakri, çelik inox, aliazh nikel-krom, etj. Ngjyra e filmit përcaktohet plotësisht nga përbërja e metalit, dhe filmi i markës KAPL ka shkallë më të lartë të depërtimit të dritës së dukshme dhe izolimit të nxehtësisë, përbërje të qëndrueshme metalike, nuk zbehet kurrë. , dhe qartësi e shkëlqyer.

 

5.UV400 full UV Protection Skin Care Film

UV400 është një film i dritares me mbrojtje 100% ndaj rrezeve të jashtme, i përbërë nga një shtresë mbrojtëse e filmit transparent, një shtresë ngjitëse e ndjeshme ndaj presionit, një shtresë ngjitëse që thith UV dhe një shtresë veshjeje rezistente ndaj konsumit, për cilësi të lartë, siguri, mbrojtje të shëndetit dhe mjedisit. Për shembull, shkalla e bllokimit të UV-së KPAL UV400-8010 arrin një 100% të mahnitshme, e cila mund të plotësojë plotësisht nevojat ditore të pronarëve të makinave në bllokimin e rrezeve UV. Për më tepër, shkalla e transmetimit të dritës së dukshme prej 72%, jo vetëm që plotëson plotësisht kërkesat e Ministrisë së Sigurisë Publike, dhe vetëm 9% normë reflektuese, kështu që kur vozitni kundër diellit, nuk do të prodhojë kurrë verbim shumëngjyrësh dhe nuk do të ndikojë në drejtimin e automjetit.