Të gjitha kategoritë
EN

Aktivitetet e Ndërtimit të KPAL FILM League

DATA: 2022-06-24


Më 18 qershor 2022, KPAL FILM zhvilloi me sukses aktivitetin e ndërtimit të grupeve verore 2022. Tema e këtij aktiviteti është: Verë e freskët, Etja që shuan kumbullat. Kompania synon t'i lejojë punonjësit të përjetojnë argëtimin e jetës në kopsht, të ndërtojnë ndërgjegjen e ekipit dhe të rrisin kohezionin e ekipit përmes këtij aktiviteti sezonal të mbledhjes së frutave.


22

GRUP KPAL


图片 1

Të gjithë zgjodhën një shportë plot me kumbulla, të korrat ishin plot


Gjatë aktivitetit, ndonjëherëyone was in high spirits and close to nature. The plum picking allowed the employees to experience ecology and enhance their physical fitness at the same time. During the process, the employees helped each other and encouraged each other, which enhanced the tacit understanding and friendship between each other. It created an opportunity and space for employees to relieve stress after a busy day's work, deepened mutual understanding, enhanced feelings and team cohesion, and encouraged employees to maintain full enthusiasm and the best working condition.Group building has always been an important way for enterprises to train their teams. Rich and diverse group building activities can not only build a bridge for team members to communicate and enhance team cohesion, but also cultivate a sense of teamwork and improve work efficiency.