Të gjitha kategoritë
EN

Program kompjuterik për prerjen e filmave për mbrojtjen e bojrave KPAL

DATA: 2021-11-29

KPAL FILM precutsoftware ka një ekip profesional të zhvillimit dhe funksionimit të softuerit. Ajo ka krijuar një bazë të dhënash mjaftueshëm të plotë të modelit për t'u marrë me përpunimin e të dhënave dhe funksionimin e modeleve të ndryshme të reja në çdo kohë për mangësitë e softuerit të zakonshëm të prerjes së filmit në treg, të tilla si baza e vogël e të dhënave, mospërputhja e modelit dhe vështirësia në mbyllje.

 

Mbi bazën e sigurimit të prerjes së shpejtë dhe ndërtimit të thjeshtë, softueri KPAL FILM përpiqet të jetë gjithëpërfshirës, ​​i shpejtë, i saktë, fleksibël dhe me kosto të ulët:


1. Të dhëna të plota

Një nga bazat e të dhënave më gjithëpërfshirëse të modeleve të filmave për mbrojtjen e bojës, që mbulon një sërë modelesh të dhënash për bojën, dekorimin e brendshëm, fenerët, motoçikletat, produktet elektronike, etj., i përshtatshëm për pothuajse të gjitha markat dhe modelet e imagjinueshme.

 

2. Mënyra e prerjes së hollë

Gjendja natyrale e filmit në automjet maksimalizohet, shmangen shtrirjet dhe shtrembërimet e panevojshme dhe kontrollohet ndikimi i lakimit të trupit për të siguruar shtrirje të përsosur me llamarinën e trupit.

 

3.Përgjigje ekstreme e shpejtë dhe shpejtësi përditësimi

Reagime të shpejta për nevojat e klientëve, ekipi i inxhinierisë së softuerit do të përfundojë përditësimin dhe komentet brenda 48 orëve pas marrjes së skedarëve të skanimit 3D të makinës së re, me premisën e sigurimit të zhvillimit të të dhënave të reja grafike për makinën e re. Bëni "China Speed" në ekstrem.

 

4.Editabilitet fleksibël

Për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve, për të mbështetur përdoruesit për të modifikuar të dhënat në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë, dhe për të rregulluar mbylljen. Në të njëjtën kohë, paraqitja e të gjithë automjetit është e parapërpunuar dhe është vendosur alarmi rikujtues i skajit. Nevoja të ndryshme mund të plotësohen pa operacione të komplikuara. Adresa e videos së operacionit.

 

5. Kontroll i mirë i kostos

Paraqitja e hollë e filmit mund të përdorë plotësisht çdo centimetër materiali filmik, të zvogëlojë koston e prerjes dhe të kursejë të paktën 2 metra për makinë në krahasim me prerjen manuale.

Për të përmirësuar ndërtimin, çdo automjet mund të kursejë të paktën 2 orë kohë ndërtimi.

 

6.48-orë shtegu i lirë

48-Aftësia në përdorimin e softuerit KPAL FILM mund t'ju sjellë një kthim më të mirë të investimit. Në mënyrë që t'u japim kthim partnerëve tanë dhe t'i lëmë ata të kuptojnë më mirë softuerin tonë, ne ju ofrojmë një version provë falas.

Softueri i paraprerë KPAL FILM i përmbahet filozofisë së biznesit të Kinës për të kompletuar një sistem prerjeje filmi afër botës. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion.


#software carcutting #software carskin #falassoftuer të shkarkuar