Të gjitha kategoritë
EN

SHOW KPAL&SEMA

DATA: 2022-07-22

Me qëllim të forcimit të mëtejshëm të lidhjes së ngushtë ndërmjet KPAL FILM dhe klientët globalë, me të cilët do të marrë pjesë KPAL US Vendi Agjenti David Kim nga 1 nëntori 2022 deri më 4 nëntor 2022 në Qendrën e Konferencave SEMA SHOW në Las Vegas.微 信 图片 _20220722113647


Ekspozita e pjesëve të automjeteve SEMA Show është ngjarja kryesore në botë për tregtimin e produkteve të motoçikletave automobilistike. Ai bashkon teknologjinë më të avancuar dhe produktet më të nxehta në industri. Gjatë zhvillimit të dyzet e tre viteve, SEMA ka grumbulluar burime të vlefshme tregu dhe është rrjeti tregtar më i fuqishëm në Amerikën e Veriut.

 

AEkspozita vjetore SEMA SHOW Auto Motor, me mbështetjen e fortë të rrjetit tregtar SEMA, ofronKPALmundësi për kontakt në distancë zero me aksesorë profesionistë të automjeteve dhe motoçikletave blerësit.Duke marrë pjesë në SEMA SHOW, ne do të kuptojmë plotësisht dinamikën e tregut të Amerikës së Veriut dhe do të konsolidojmë themelet për tregun dhe do t'u shërbejmë klientëve.