Të gjitha kategoritë
EN

Nisja e produktit të ri! Lansimi i filmit mbrojtës të bojës KPAL Color me bujë të madhe

DATA: 2022-11-07


11.3 (彩色PPF)


Filmi mbrojtës i bojës së makinës me ngjyra KPAL TPU renditet i ndritshëm!Produktet e reja në krahasim me ngjyrën e përgjithshme të filmit PVC me ngjyra është më e ndritshme dhe e plotë, sensi i dritës është gjithashtu më i fortë dhe më i ndritshëm.

 

dheajo ka "makina e padukshmefilm"Duhet të ketë të gjithë performancën -- riparimin automatik të gërvishtjeve,bojë kundër plakjes,super efekt kundër ndotjes...... në të njëjtën kohë,garancia zgjatet deri në 10 vjet!

 

TPU Ferrai Red 

[TPU Ferrai Red -Shembull i instalimit]

 

Këto do të jenë një surprizë e madhe për pronarët e makinave që ndjekin modën dhe i kushtojnë vëmendje mbrojtjes së bojës së makinave.Më shumë detaje rreth filmit të mbrojtjes së bojës me ngjyra po përditësohen. Ju lutemi, akordohuni për KPAL!