Të gjitha kategoritë
EN

Ngjyra e re PPF [1] —— KPAL TPU Sahara Yellow

DATA: 2022-12-05


Film mbrojtës i bojës së makinës TPU me ngjyrë KPAL bright listed! In this edition of the NEWS, KPAL will bring you a super suitable color for autumn and winter - KPAL Sahara yellow. I hope that in the cold winter, a strong milk tea color can bring you warmth.

 

padefinuar 


Kjo ngjyrë është ngjyra natyrale e shkretëtirës së Saharasë, me shkëlqim dhe transparent. Është instaluar në efektin e përgjithshëm të trupit të makinës me dorë elegante natyrale, e zgjuar, e lirë dhe e lehtë——kur një BMW të tërhiqet në të verdhë Sahara, do të tërhiqesh nga pamja e saj elegante dhe e fuqishme.

 

padefinuar

 

E verdha e egër, e cila përmban esencë të egër misterioze dhe romantike, interpreton në mënyrë të përsosur kontradiktën ekstreme dhe unitetin e përsosur të Saharasë, e cila është e butë dhe e ashpër, delikate, e lirë dhe e lehtë. Kjo i bën njerëzit të ndihen sikur mund të fillojnë një udhëtim retro në çdo kohë dhe kudo!

 

padefinuar

 

Në të njëjtën kohë, KPAL TPU e re Sahara Yellow është më e gjallë dhe më e plotë se filmi i përgjithshëm me ngjyra PVC, dhe sensi i dritës është më i fortë dhe më i shndritshëm - dhe ka të gjithë performancën e filmit të pastër të makinës: riparim automatik i gërvishtjeve / bojë kundër plakjes /Efekti super kundër ndotjes, është një nga zgjedhjet më të mira për të arritur ndryshimin e ngjyrës dhe mbrojtjen e nevojave të bojës së makinës!