Të gjitha kategoritë
EN
Teknologjia kryesore për
Mbrojtja e automjeteve

Jetëgjatësia e gjatë

Stabiliteti ndaj sulmeve kimike

· Nuk ka korrozion duke dezifikuar kimikatet

· Rezistent i fortë ndaj tretësit organik dhe lartësisë së naftës

Rezistencë superiore ndaj njollave dhe papastërtive të ujit

· Struktura e dendur e veshjes parandalon infiltrimin e shkallës së ujit dhe papastërtive

INSTALIMI I FUNKSIONUAR

Mbështjellje e thjeshtë e buzës

· Grupi funksional special i PSA-së ka përmirësuar ndërveprimin ndërfaqësor midis ngjitësit dhe pikturës

Mbështjellje e përshtatshme e këndit

· Zgjatimi më i mirë ndihmon instalimin e asy në zonën e lakuar dhe në formë këndi

Ngjitje e qëndrueshme

· Forca e ngjitësit të telit parandalon në mënyrë efektive fenomenin e ngritjes së adge

 

MBROJTJA E P PRKOHSHME

Anti-Scratch

· Makinizëm i brendshëm i vetë-shërimit i pajisur duke aplikuar material të fshehtë shkas

Anti-Fouling

· Miratimi i monomerit funksional reaktiv për të ndërtuar strukturën e dendur të veshjes së sipërme

Anti-tretës dhe katran

· Agjent ndërlidhës shumë i degëzuar, i aplikuar në veshjen e sipërme 

PARAQITJA ESTETIKE

Shkëlqim të lartë

· Kontrolli i veshjes precize siguron sipërfaqe uniforme të veshjes

Refleecton uniforme

· Koka e veshjes manipuluese siguron sipërfaqe të lëmuar të veshjes

JO te verdhe TPU

Në përgjithësi, TPU aromatike është e prirur të jetë e verdhë, dhe qëndrueshmëria e tij po përkeqësohet. Kpal përdor një TPU të ri alifatik, si një elastomer poliuretani termoplastik me rezistencë të shkëlqyeshme UV dhe qëndrueshmëri termike, e cila në mënyrë efektive zgjidh problemin e zverdhjes së filmit.

1 、 Veshje e sipërme (8-20 mikro)

Anti-depërtim, rezistencë ndaj korrozionit, shkëlqim të lartë, veti super hidrofobike, vetëshëruese

2 film film i papërpunuar (80-150 mikro)

Anti-gërvishtje, zgjatim më i mirë, anti-zverdhje

3 、 PSA (25-35 mikro)

Gërmim i shpejtë, mbështjellje e lehtë e buzës, ndërtim i përsëritur

4 film film i shkëputur (50-80 mikro)
P USRDORNI POLYOLA ME T EX shkëlqyera
REZISTENCA N TO TEMPERATURN E ULT

Temperatura e vitrifikimit është -48, dhe gjendja e zgjatjes nën temperaturë të ulët është -35.

 • OPTIMIZIMI I
  PËRPUNIMI
  TEKNOLOGJIA
 • FILMI TRANSPARENT
  përpunim
  teknologji
 • TEKNOLOGJIA E PROCESIMIT
  E GLOSSY LART
  FILMI I ZI
 • TEKNOLOGJIA E PROCESIMIT
  E GLOSSY LART
  FILMI FIBER KARBON
 • NGJYRA UNIKE E KTHEHUR
  TEKNOLOGJIA
  PR SHPENZIMIN E GAZIT
 • MB SSHTETJE E Përsëritshme
  NDERTIMIT DHE
  INSTALIMI I LEHT