Të gjitha kategoritë
EN
Shërbimi OEM

Shërbimi i personalizimit KPAL synon të përmbushë nevojat e ndryshme dhe unike nga klientët tanë në të gjithë botën, në mënyrë që t'u ofrojmë atyre më shumë shkathtësi dhe zgjedhje.

Sasia minimale e porosisë së shërbimit të personalizuar është zakonisht 100 rrotulla.

Shërbim i personalizimit të markës.

Nëse produktet tona nuk mund të përmbushin nevojat tuaja, ne mund të prodhojmë artikuj të kënaqshëm në përputhje me specifikimet dhe vizatimet tuaja specifike të produktit, të kombinuara me më shumë se 10 vjet përvojë në industri.

Ne mund ta shtypim logon në paketimin e produktit tonë sipas stilit të logos të siguruar nga klienti nëse porosia juaj arrin një shumë të caktuar.

Përparësitë