Të gjitha kategoritë
EN

A është e nevojshme të vendosni një film mbrojtës për makinat e reja?

DATA: 2022-05-25

E thënë thjesht, në fushën e mirëmbajtjes së bojës së makinave, është padyshim shumë e rëndësishme që të bëhet një punë e mirë në mirëmbajtjen e bojës së makinave kur makinat e reja. Pasi një makinë e re gërvishtet, vlera e makinës zvogëlohet shumë. Aplikimi i një filmi mbrojtës të lyer në një makinë të re mund ta shmangë shumë këtë humbje dhe t'ju sjellë më shumë komoditet.

Së pari, filmi i makinës mund të përmirësojë privatësinë e makinës

Filmi i makinës ka një funksion të mirë të perspektivës së njëanshme, përmes reflektimeve të shumta fizike në sipërfaqen e filmit për të formuar një pjesë të caktuar të reflektimit të jashtëm, kur shikoni brenda makinës nga jashtë, ai do të prodhojë reflektime vizuale, në mënyrë që situata brenda nuk mund të shihet qartë, dhe kështu përmirëson shumë privatësinë.

Së dyti, filmi i makinës mund të rrisë performancën e sigurisë së makinës

Nëse makina përplaset, duke shkaktuar thyerjen e xhamit të dritares, në mënyrë të pashmangshme do të përkeqësojë dëmtimin e njerëzve në makinë. Filmi mbrojtës i ngjitur në dritare do të bëjë që xhami të ngjitet ende me filmin mbrojtës në rast fragmentimi, në mënyrë që të shmangen viktima më serioze të shkaktuara nga spërkatja e copëzave të xhamit.

Së treti, filmi i makinës mund të mbrojë në mënyrë efektive bojën origjinale të makinës

Filmi mbrojtës i makinës mund të parandalojë në mënyrë efektive gurët e vegjël kur vozitni me shpejtësi të lartë dhe gërvishtjet me qëllim të keq të bojës me çelësa, si dhe fërkimin e lehtë aksidental, jo vetëm kaq, ai gjithashtu mund t'i rezistojë oksidimit duke bllokuar rrezet ultravjollcë, shiun acid, feçet e kafshëve dhe erozionet e tjera. Parandaloni në mënyrë efektive gërvishtjet e vogla të shkaktuara nga procesi i larjes së makinave dhe riparoni automatikisht gërvishtjet e vogla.

How should the new car choose a protective film?This can be decided according to your specific needs, and different membranes also have corresponding protective capabilities. For example, in the hot summer weather, if you want to reduce the impact of glare and improve driving safety, you can choose a car window film with high heat insulation and high light transmittance. To protect your car from scratches and collisions for long periods of time, you can opt for a painted protective film. We have a wide range of membranes for you to choose from. For example: window films with different transmittances, paint protective films (both on matte and bright surfaces) and light films (we have three colors of soot and purple), if you want to change the color of your car, we also have various colors of color change films.you can contact us if you need.