Të gjitha kategoritë
EN

Udhëtim vjeshte, kini kujdes që lë të dëmtojnë në heshtje makinën tuaj!

DATA: 2022-11-01


Vera e nxehtë ka mbaruar, vjeshta e ftohtë ka ardhur. Mes ditës dhe natës, freskohuni të qetë. Pemët e rreshtuara në të dy anët e rrugës shkëlqenin me ar dhe ngjyrat e vjeshta shushurimës u përhapën. Por nën bukurinë fshihet një komplot i keq. Gjethet e vdekura që njollosin rrugët thonë "the most fascinating and the most dangerous".

 


padefinuar


Kur gjethet bien nga degët, ato shpejt përkeqësohen dhe kalbet, duke sekretuar lëngje gërryese. Nëse makina është e parkuar nën një pemë për një kohë të gjatë, gjethet e rënë që nuk pastrohen në kohë do të gërryejnë bojën dhe do ta bëjnë atë të verdhë dhe të brishtë. Përzihet me vesën e vjeshtës, duke gërryer bojën dhe duke bërë dëme të dyfishta.


padefinuar


KPAL ppf car film, quick repair scratches; Protection against insect and chemical erosion; Prevent scratches of physical properties; Prevent liquid splashing; Effectively improve the brightness of the car body.padefinuar


With the protection of KPAL'sinvisible paint protection film, kundrejt dallgëve të errëta në vjeshtë dhe dëmtimit të bojës së makinës, qetësia e brendshme sigurisht që do të jetë e sigurt gjatë vozitjes dhe nuk do të ketë asnjë shqetësim për udhëtimin.