Të gjitha kategoritë
EN

BMW zbulon 'makinën e parë që ndryshon ngjyra' në botë, A është e vjetëruar instalimi i PPF në makina?

DATA: 2022-12-27


At CES 2022, BMW unveiled an eye-popping car,——the BMW iX Flow,  It has a cool look that only a GIF can show off perfectly.

 

gif3 


Si arriti një ndryshim kaq të ftohtë të ngjyrës?


 

Bojë elektronike 

 

Teknologjia 'E-ink' - Makina konceptuale BMW iX Flow është e mbuluar me një shtresë transparente të rregulluar me kujdes të letrës monokrome E Ink. Ndryshimet e lëngshme të ngjyrave bëhen të mundura nga një përfshirje e zhvilluar posaçërisht e trupit që është përshtatur saktësisht me siluetën e automjetit sportiv tërësisht elektrik të BMW-së.

Kur stimulohet nga sinjalet elektrike, teknologjia elektroforetike nxjerr ngjyra të ndryshme të bojës në sipërfaqe. Brenda pak sekondash, pjesa e jashtme e makinës ndryshon ngjyrat.

 

l Keeping the car at peak appearance is the biggest problem with the scheme

Në skenën e jetës reale, gërvishtjet, dëmtimi nga fluturimi i rrënojave është i pashmangshëm, shiu acid, gjethet e ngordhura, plehrat e kufomave të insekteve, oksidimi i korrozionit UV nuk mund të shmanget. Në të njëjtën kohë, kostoja e kësaj veshjeje të teknologjisë së lartë dhe kostoja e mëvonshme e mirëmbajtjes është shumë e lartë, për pronarin, zbatueshmëria e skenës së jetës nuk është e fortë!

However, for the protection of the original car paint,clear paint protective film is a better solution at present.


clear paint protective film - the protection of the original car paint is the first choice透明PPF成品图 (3)

 

PPF ngjisni një shtresë filmi mbrojtës dhe vishni një shtresë veshjesh mbrojtëse për të mbrojtur bojën e makinës dhe luani një rol në ndriçimin, kundër ndotjes dhe përmirësimin e pamjes së makinës.

 

透明PPF成品图 (2) 


Një film mbrojtës transparent i cilësisë së lartë për bojën e makinës, jo vetëm që mund të bllokojë plotësisht të gjitha llojet e gërvishtjeve, përmes ngrohjes mund të realizojë gërvishtje riparimi automatik, më të qëndrueshme në vite, mbulim fizik të sipërfaqes së bojës së makinës, izolim të dritës ultravjollcë, edhe pas shumë vite bojë është ende e qëndrueshme -pas suvatimit të bojës së padukshme të palltos së makinës, shkëlqimi i përgjithshëm rritet me 30%.