Të gjitha kategoritë
EN

Si mund ta pastroj makinën time me PPF?

DATA: 2021-11-29

PPF është një film mbrojtës transparent, i cili mbron bojën e makinës nga dëmtimi dhe në mënyrë të pashmangshme do të vijë në kontakt të drejtpërdrejtë me papastërtitë, domethënë do të jetë akoma i ndotur. Si film transparent, si duhet pastruar? Është normale. Ka ende disa gjëra për t'u kushtuar vëmendje kur lani makinën.


1. Cikli i pastrimit të PPF

Lani makinën rregullisht, një herë në javë. Nuk ka nevojë të jetë shumë e shpeshtë. Mos e lani makinën brenda një jave pasi sapo e keni vënë. Papastërtia mund të pastrohet me një peshqir të butë dhe ujë të pastër;

Papastërtitë gërryese (papastërtitë e yndyrshme, njollat, jashtëqitjet e shpendëve, etj.) duhet të pastrohen brenda 24 orëve sa më shumë që të jetë e mundur, duke e lënë të qetë do të lërë gjurmë që janë të vështira për t'u hequr;

Kthimi në dyqan filmi për mirëmbajtje për gjysmë viti ose një vit është në fakt një pastrim i plotë i sipërfaqes së filmit për të hequr njollat ​​e forta që grumbullohen me kalimin e kohës.

 

2. Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur pastroni PPF

Shmangni që pistoleta e ujit të pastrojë drejtpërdrejt skajin, gjë që mund të zvogëlojë mundësinë e shtrembërimit të skajeve;

Mos përdorni ujë të papastër për pastrim;

Mos përdorni agjentë pastrimi gërryes acid-bazë për ta pastruar.

#mbështjellës makinash vinyl#ngjitës vinyl#vinil vetëngjitës