Të gjitha kategoritë
EN

Si të kujdeseni për makinën tuaj në vjeshtë?

DATA: 2022-11-10


Është përsëri vjeshtë, një kohë e motit të çrregullt, kur jo vetëm trupi dhe lëkura jonë vihen në provë nga ndryshimet klimatike, por edhe makinat tona. Pra, si mund të marrim një kujdes të plotë të makinës për makinën tonë në vjeshtë?

 

Shpesh pastroni makinën tuaj

Disa njerëz mendojnë se makina e tyre nuk duket aspak e ndotur dhe nuk ka nevojë ta pastrojnë atë. Jo! Ka shumë pluhur në ajër që nuk mund t'i shohim me sy të lirë,disa prej tyre janë gërryes. Kur qëndrojnë në sipërfaqen e bojës së makinës për një kohë të gjatë, ato do të depërtojnë në bojën e makinës, duke shkaktuar ngjyrën e makinës në të verdhë dhe duke prodhuar njolla lara-lara. Prandaj, pastërtia është shumë e rëndësishme.


 

padefinuar

 

Së pari, lani trupin e makinës tuaj me një pistoletë uji me presion të lartë. Nëse nuk pastroni pluhurin e imët në sipërfaqen e makinës, do të ketë grimca të vogla pluhuri që gërvishtin bojën në procesin e fërkimit më poshtë.

 

padefinuar

 

Then,scrub the car body with detergent. Some people in order to save trouble, prefer to take household laundry detergent to clean, in fact, these cleaners are alkaline - is harmful to the car paint. 

 

Apply a mask for your car 

Në kushtet e ndryshueshme të motit të vjeshtës, krahasuar me frekuencën e lartë të larjes së makinave, a"facial mask"is a more do not worry about maintenance. This "mask" can be attached to the surface of the car for a long time to protect the paint from damage.


padefinuar

 

KPAL paint protective film, preferably TPU material combined with high-tech surface coating, can be tightly fitted to the surface of the car -- not only to resist driving gravel particles caused by scratches on the car paint, but also to effectively prevent the corrosion of chemical aggression.

 

padefinuar

 

Dhe me këtë “maskë”, është më e vështirë që pluhuri të ngjitet në bojë, duke e bërë më të lehtë larjen e makinës në shtëpi. Këtë vjeshtë, bëni një mirëmbajtje të thellë për makinën tuaj!