Të gjitha kategoritë
EN

Si të zgjidhni filmin mbrojtës të bojës për makinën tuaj?

DATA: 2022-01-07

Pronarët e makinave janë shumë të qartë se makina që ecën në rrugë është e pashmangshme do të jetë subjekt i disa sulmeve nga bota e jashtme. Për shembull, jashtëqitjet e shpendëve, rëra, shiu i thartë, degët, sulmi i shoferit fillestar, etj. Pasi të hasni në këto sulme, boja e makinës mund të gërvishtet, atëherë ppf mund të luajë një bojë mbrojtëse maksimale.

 

Faktorët e mëposhtëm duhet të merren parasysh përpara se të blini film ppf të makinës:

1. Buxheti i blerjes - përcaktoni gamën e blerjeve

Buxheti është gjëja e parë që duhet përcaktuar dhe përcaktohet se buxheti do të dijë të zgjedhë gamën e blerjeve.

 

2. Identifikoni markën - përcaktoni kriterin e blerjes

Ka shumë marka PPF në treg, por jo të gjitha markat ia vlen të blihen. Identifikimi i markave është një pjesë shumë e rëndësishme, sepse prodhuesit e markave do të ofrojnë shërbime shumë të rëndësishme me vlerë të shtuar për pas shitjes dhe garanci.

 

3. Zgjidhni Materialin - Përcaktoni Cilësinë

Materialet e ndryshme të PPF janë të ndryshme. Merrni për shembull materialin PVC, ky material është në thelb i palyer, jo vetëm me erë, por edhe shumë i hollë.

Rreth materialit: PPF në treg është në thelb i ndarë në tre, i pari është materiali PVC, i cili është i vështirë dhe i lehtë për t'u shkatërruar. E dyta është TPU, dhe është gjithashtu materiali i zakonshëm, dhe është më i butë, fleksibiliteti është më i mirë dhe koha është më e gjatë. E treta është një shtresë TPU +, një material që është përmirësuar në TPU, i cili përmirëson shumë rezistencën ndaj gërvishtjeve.

Prandaj, në materialin e blerë, rekomandohet të zgjidhni veshjen TPU ose TPU +.

Si të identifikoni se materiali është PVC apo TPU?

Shumë e thjeshtë, prisni një copë të vogël ppf, merrni një çakmak dhe digjen, aroma e mprehtë është PVC, aroma është e vogël ose pa erë është TPU. Përveç kësaj, është gjithashtu e mundur të përdoret gozhda për të kruarje, dhe është TPU që mund të restaurohet. Rikuperimi është PVC.

 

4. A ka marka një film të veçantë për prerjen e të dhënave?

Marka me të dhëna për qëllime të veçanta është padyshim më e mirë se marka e kompresimit artificial. Në fund të fundit, kompjuteri është përshtatur për më mirë.

Pra, kalorësit nuk i kushtojnë rëndësi vetëm çmimit, sepse blerja e një të keqe nuk është mbrojtëse për bojën e makinës, përkundrazi do të jetë e dëmshme.