Të gjitha kategoritë
EN

Si të merreni me rastin e shtypjes së majtë të ngjitësit të filmit transparent PPF?

DATA: 2022-11-16


Heqja e veshjeve të padukshme do të lërë gjithmonë një kompensim, i cili gjithmonë shqetëson pronarët e makinave - megjithëse i dinë arsyet e kompensimit, por duket se si të merren me situatën e ngjitësit për ta më urgjente.

 

Teknika e filmit lotsjellës

Kjo situatë vetëm duhet të spërkatni mbartësin në fshij peshqir mund të hiqet në mënyrë efektive. Këtu miqtë teknikë të ndajnë një këshillë: kur grisni filmin, sigurohuni që filmi dhe boja e makinës Këndi < 45°, nëse është e nevojshme, mund të derdhni pak ujë të nxehtë për të ndihmuar në zbutjen e shtresës ngjitëse, kështu që filmi do të jetë më i madh. e lëmuar dhe jo e lehtë për të lënë ngjitës në bojën e makinës.


padefinuar

 

Metodat e ndërtimit

Nëse përdoret tretës i gabuar gjatë instalimit, ose sipërfaqja e bojës nuk pastrohet para ngjitjes së shkaktuar nga ngjitësi - nëse vetëm për ngjitës të lehtë lokal, metoda e trajtimit është e njëjtë si më sipër. Nëse ka një zonë të madhe të mbajtjes së ngjitësit, metoda e trajtimit është e detajuar më poshtë.

 

Ngjitës i dobët i shkaktuar

Ngjitësi special për filmin e makinave ka përparësitë e viskozitetit të ulët fillestar, pa shenja në rregullimin e konstruksionit dhe pasi filmi të jetë tharë plotësisht, ai do të mbajë viskozitet mesatar, në mënyrë që boja e makinës dhe rrobat e makinës të mund të vendosen ngushtë. Prandaj, fabrika e veshjes duhet të zgjedhë ngjitësin me cilësi të lartë që është verifikuar nga tregu dhe i zhvilluar për filmin e makinave TPU për të zvogëluar ose shmangur mundësinë e grisjes së filmit dhe mbajtjes së ngjitësit..

 

Raporti i gabuar i ngjitësit

Praktika zbuloi se: në zonën e printimit offset ujë të nxehtë për të zbutur ngjitësin e mbetur dhe më pas spërkatni filmin dielloraAgjenti për heqjen dhe pastrimin e katranit dhe lyerja e miellit duke veshur dorezat me kujdes dhe me fërkim të ngadaltë, është një mënyrë më e besueshme për të hequr, kur heqja e mbetjeve të ngjitësit të përfundojë dhe më pas mund të bëhet trajtimi i reduktimit të lustrimit. Aktualisht, në treg ka pastrues të posaçëm ngjitës për maskën e llakut, por sipas funksionimit aktual, është konstatuar se efekti i heqësit të ngjitësit me formulë të butë është i dobët dhe efekti gërryes është shumë i fortë, gjë që mund të shkaktojë dëme. tek boja origjinale.


padefinuar