Të gjitha kategoritë
EN

Si ta instaloni vetë filmin mbrojtës të bojës?

DATA: 2023-01-30


Në këtë tekst, KPAL do t'ju tregojë procesin e PPF installnation,which is a very longand complex procedure and will differ on every car as every panel is different. 

Hiq distinktivin


padefinuar 


The reason for removing the Badge is so you can delete the emblem out of the software and you can wrap the film behind it,and you won’t have a cut out line going around it——just leave a clean finish!

 

Alchhol Wipe

Përdorni alkool për të pastruar plotësisht trupin dhe mos i lini të zbrazëta, kjo është për të parandaluar mbetjet e argjilës.


Klip programi


padefinuar

 

After the cleaning is finished,we can start toedit the pattern with the prerja e programit të filmit,and then edit the accessories.You can leave the parts you need in the program and delete the parts you don't need to install.And then cut the stealth ppf off on the plotter——at the same time,it must be ensured that the membrane is absolutely clean.


Si të aplikoni

Spërkatni shumë xhel në shtresën e ngjitësit për të siguruar që PPF nuk do të ngjitet fort në bojën e makinës menjëherë.


prerë paraprakisht ppf

 

Më pas vendoseni filmin në pjesën që dëshironi të filloni dhe sigurohuni që skajet e filmit të përputhen me hendekun e trupit të makinës.

Use a scraper to squeeze the gel down from the middle to the edge——this is to ensure that it can be firmly attached to the car body to effectively protect the car paint.

Nëse ka një devijim në pozicion, mundeni butësisht qëroni filmin përsëri, dhe vazhdoni të spërkatni xhel në shtresën e ngjitësit për ta riinstaluar.


Rikontrolloni

Kontrolloni makinën tuaj disa herë pas mbështjelljes së qosheve- u fut papastërtia / të ka humbur një pjesë / a e vendose përsëri distinktivin?

 

After completing the above steps, you can get a brand new car again!Hopefully,this text will help some installers out there!If you have any questions,you can Kliko këtuto leave an inquiry to KPAL!