Të gjitha kategoritë
EN

A është e nevojshme të ngjitni filmin e fenerëve PPF? A është një taksë IQ apo jo?

DATA: 2022-11-10


Shumë njerëz po pyesin nëse mbrojtësi i fenerëve PPF është vërtet i dobishëm? KëtuKPAL Përgjigje e unifikuar: kjo është padyshim e dobishme!

 

photobank 

[Film me dritë KPAL Smoke Purple-Shembull i instalimit]

 

Filmi i llambës është i njëjtë me filmin mbrojtës të bojës së makinës, është një pengesë e rëndësishme mbrojtëse e dritave të makinës sonë! Është njësoj si të vendosni një pajisje të padukshme, rezistente ndaj dëmtimeve në fenerët tuaj, veçanërisht në një makinë të re! Nëse nuk dëshironi që makina juaj të jetë në procesin e vozitjes për shkak të pakujdesisë dhe të gjithë plagëve, atëherë vendosni shpejt vendosjen e filmit të llambës mbi të!

 

Përparësitë e filmit të llambës PPF

PPF quhet gjithashtu veshje e padukshme e makinave. Mund të lidhni PPF në fenerët tuaj protect your headlights from scratches and bumps.

 

Filmi me dritë PPF është transparent dhe praktik, gjë që will not affect the lighting effect of the car.

 

photobank (2) 

[Film me dritë të errët KPAL Smoke-Shembull i instalimit]

 

Instaloni një film të lehtë PPF në një makinë can make it more beautiful. The colorful transparent PPF attached to the headlights is like wearing a cool pair of sunglasses on the car.

 

photobank (1) 

[Film me dritë KPAL Smoke Purple-Shembull i instalimit]

 

Therefore, PPF invisiblelight film improves the driving experience in the aspects of bukurinë dhe përdorimin,greatly enhances the protection of the car, and is very necessary for you to take care of your car.