Të gjitha kategoritë
EN

Nisja e mrekullueshme e filmit KPAL Capri Gri-Purple Vinyl

DATA: 2022-10-12

1


iPhone 14 pro max me ngjyrë vjollce të errët ka qenë në pronësi, dhe sigurisht që makina juaj e dashur nuk mund të lihet pas - vjollca romantike gri Capri është po aq e mrekullueshme dhe misterioze si një trëndafil, me ngopje të ulët të ngjyrave; tekstura saten krijon një ngjyrë të plotë. -Atmosfera fundore, dhe është e lëmuar si lëkura e foshnjës. Thyerja e butë nën dritën natyrale duket plot teksturë, elegante dhe bujare, e cila është shumë e përshtatshme për ndryshimin e stinëve.


2


Dizajni i Porsche 911 ka qenë i jashtëzakonshëm që nga gjenerata e parë deri në kohët moderne. Kur ta shihni, do të habiteni: kaq! E mbështjellë me filmin ngjyrë vjollce gri Capri të kpal, kjo 911 ka një jetë të re - misterioze, por jo e largët, e thjeshtë dhe e pasur.

 

4


Dua të di nëse të mungon ajo ditë, kur vrapove i shkujdesur në erë dhe në perëndim të diellit. Instaloni këtë ngjyrë vjollce gri KPAL Capri për makinën tuaj dhe ftoni disa nga miqtë tuaj që të ngasin një makinë krejt të re së bashku, ecni përgjatë rrugës bregdetare në perëndim të diellit!