Të gjitha kategoritë
EN

zverdhja e filmit mbrojtës të bojës

DATA: 2023-03-21

padefinuar

Për sytjena e pastër makine, problemi i zverdhjes është si plakja e njeriut. Pas një kohe të gjatë përdorimi, do të plaket dhe do të zverdhet me erozionin e oksidimit dhe rrezet ultraviolet. Por problemi është se disa film për mbrojtjen e bojës mund të zgjasë dhjetë vjet pa u zverdhur, ndërsa disa ppf film zverdhet dhe plaket pas një ose dy vitesh përdorimi. 

Per Cfarë bëhet fjalë?

Për sa i përket mjedisit aktual të tregut, ndryshimi kryesor është në material. Ato Veshje ppf që janë më pak se një ose dy vjet janë bërë kryesisht nga materiali PVC. Lënda e parë është e lirë dhe marzhi i fitimit është relativisht i madh. Materiali PVC mbështetet vetëm në ngurtësinë për t'i rezistuar dëmtimeve të jashtme të makinës origjinale. Dëmtimi i bojës nuk ka shumë efekt në rezistimin e zverdhjes, kështu që film për mbrojtjen e makinës do të zverdhet shpejt.

padefinuar

Shpejtësia e zverdhjes së mbulesës së makinës TPU do të jetë pak më e ngadaltë, sepse ka një performancë të caktuar kundër zverdhjes, por do të shfaqet sërish e verdhë pas rreth tre vitesh përdorim. Ashtu si njerëzit, nëse doni t'i rezistoni plakjes, duhet të merrni masa të shumta. Në përgjithësi, Seria KPAL PLUSppf mbështjell që mund të garantojë asnjë zverdhje për dhjetë vjet, përdorni një shtresë të teknologjisë së veshjes në bazë të materialit TPU, në mënyrë që mbulesat e makinës të kenë një funksion afatgjatë kundër zverdhjes.

padefinuar