Të gjitha kategoritë
EN

Dallimi midis prerjes së filmit të mekanizuar dhe manual

DATA: 2022-11-28


Me rritjen e industrisë së filmit mbrojtës të llakut dhe popullaritetit të teknologjisë 3D me precizion të lartë, në të kaluarën, duhet 1 muaj për të mësuar, të aftë të paktën 1 vit [prerja e filmit të makinës], tani ekziston një teknologji më efikase dhe më e përshtatshme mënyra -film special për prerjen e makinës.

Pra, cilat janë ndryshimet midis prerjes me dorë dhe prerjes me makinë?


Prerje me dorë 

Zgjidhni metodën e ndërtimit të prerjes me dorë. Punonjësit e filmit mund të gjykojnë përqindjen e rezervuar të filmit të makinës sipas situatës aktuale dhe të shkurtojnë në mënyrë fleksibël përpunimin, në mënyrë që të arrijnë një efekt të ngushtë dhe të përsosur të mbështjelljes së skajeve dhe qosheve. Prandaj, prerja me dorë është pjesë e punëtorëve përballë faktorëve të pasigurt, më shumë besojnë në përvojën dhe ndjenjën e zgjedhjes.


padefinuar 

Koha e ndërtimit të prerjes manuale të filmit dhe petëzimit për një makinë është rreth 10-12 orë, dhe rreth 13.5 metra materiale janë e nevojshme. 

 

Makina prerëse

 "Shmangni plotësisht rrezikun e prerjes dhe çmontimit të automjetit".Një makinë ka i panumërt skajet dhe linjat, dhe një konstruksion filmi mbrojtës me bojë, të paktën duhet të lëvizni 300 thikë mbi bojë dhe të hiqni LOGO-n, dorezën e derës, etiketën e bishtit dhe pjesët e tjera, secila prej këtyre lidhjeve duket një aksident, do të bëhet një aksident i madh ! Metoda e "prerjes para ngjitjes" mund të shmangë plotësisht rrezikun e prerjes dhe çmontimit.


padefinuar 

Koha e ndërtimit të prerjes dhe petëzimit të filmit për një automjet me softuer është rreth 8-10 orë dhe nevojiten rreth 11 metra materiale.