Të gjitha kategoritë
EN

Çfarë ngjyrash mund të ndryshoni për makinën tuaj në këtë vjeshtë për ta bërë atë tërheqëse?

DATA: 2022-10-31In your life, there must be a experience to change the color of your car - different colors, different moods. Abandon all the usual black, white and gray.Vjeshta po vjen, makina juaj dhe e verdha elektrike e ndezur përputhen më shumë!

 

padefinuar


[ Tesla Model3 × KPAL Matte Metallic Yellow ]

 

E verdha e pastër e ngrohtë e nënvlerësuar është toni kryesor i trupit, por me shkëlqimin e profilit të lartë, makina juaj mund të dalë menjëherë nga turma e makinave. Thuhet se Tesla ka dhjetë mijë lloje bukurie, pasi ka ndryshuar KPAL E verdhë Matte Metalike, Tesla suddenly turned into a bumblebee, increased a sense of domineer and pressure.

 

padefinuar


[ Tesla Model3 × KPAL Matte Metallic Yellow ]

 

I gjithë trupi i makinës është i artë dhe i shndritshëm, dhe e verdha kërcen shumë në shtratin me teksturë metalike të lehta elektrike, për çdo linjë të trupit në vitalitetin dinamik dhe një ndjenjë të shkathët. Këtë vjeshtë, ky Bumblebee i ndryshuar me ngjyrë do të largojë thumbin nga udhëtimi juaj.

  特斯拉改色-大黄蜂4

padefinuar


[ Tesla Model3 × KPAL Matte Metallic Yellow ]

 

KPAL Matte Metallic Yellow is also perfect for the upcoming Halloween.Are you ready for Halloween?If you want to go out in a pumpkin car on Halloween, you can try this yellow one.It will make you a star on Halloween.