Të gjitha kategoritë
EN

Pse lini gjurmë ngjitëse kur grisni filmin transparent të mbrojtjes së bojës së makinës?

DATA: 2022-11-15


Pas heqjes së rrobave të padukshme të makinës, u konstatua se boja e automjetit ka një shtresë mbetjesh ngjitësi, disa ndihen ngjitëse, disa janë ngurtësuar pa viskozitet——ndodh një situatë e tillë, do të thotë se your invisible car film left glue. So why does the invisible car coat leave glue?

 

Teknika e papërshtatshme e filmit lotsjellës

If tear the film, in the car paint part or corner slightly left glue, then this situation do not need to worry, basically due to the technicians’ tear film technique and Angle reasons, resulting in sytjena e pastër makine glue layer and paint friction slightly off the glue——this has nothing to do with the quality of the car.

 

padefinuar

 

Metodat e gabuara të ndërtimit 

Nëse tretësi i gabuar përdoret në film, duke rezultuar në një reaksion kimik midis tretësit dhe ngjitësit, do të çojë gjithashtu në mbajtjen lokale ose të përgjithshme të ngjitësit. Ose bojë para se filmi të mos pastrohet, të tilla si rrëshira ose uji i kondicionimit dhe llojet e tjera të mbetjeve dhe reaksioneve kimike të ngjitësit, gjithashtu do të shkaktojnë ngjitje.


Ngjitës i dobët i shkaktuar

Nëseppf mbështjell, the use of inferior glue, or not for the car coating directional research and development of special glue, the adhesive layer because of poor stability and weather resistance is easy to oxidize and deteriorate, the shape of the glue and adhesive strength is easy to develop with time——such as the rubber layer hardening, and the car paint together, and eventually lead to tear film glue, and even damage the car paint serious consequences.

 

padefinuar

 

Improper ratio of glue

Nëse ngjitësi i përdorur nga prodhuesi është një markë dhe model i verifikuar nga tregu, por ka ende një sipërfaqe të madhe ngjitëse, arsyeja konsiderohet të jetë raporti jo i duhur i ngjitësit në fabrikën e veshjes.

 

padefinuar 


Kur forca ngjitëse e ngjitësit dhe e nënshtresës është më e vogël se forca ngjitëse e ngjitësit dhe përfundimit, kjo do të shkaktojë gjithashtu një sipërfaqe të madhe të mbajtjes së ngjitësit.