Të gjitha kategoritë
EN

Pse makina PPF zverdhet (2)?

DATA: 2022-12-16


Makina PPF e verdhëing, i referohet filmit transparent PPF të ekspozuar ndaj dritës natyrore, ultravjollcës, nxehtësisë, oksigjenit, erozionit kimik, ujit e kështu me radhë në mjedis, si dhe procesit të pahijshëm të prodhimit të shkaktuar nga fenomeni i ngjyrës së verdhë të makinës.

Mundësia e dytë e zverdhjes transparente të PPF: zam

Ngjitësja ePPFka ekskluzivitet të fortë dhe duhet të përdoret ngjitësi i krijuar posaçërisht për bojën e automobilave dhe nënshtresën TPU. Ngjyra e ngjitësit duhet të jetë transparente, me rezistencë të qëndrueshme ndaj motit dhe jo e lehtë për t'u reaguar me bojën e makinës dhe nënshtresën TPU. Ngjitësi i zhvillimit jo të drejtuar nuk mund të përdoret kurrë si film mbrojtës i automobilave. Kur reagon me bojën e makinës dhe nënshtresën TPU, është shumë e lehtë të shkaktohet zverdhja e TPU-së. Nëse ka depërtuar në nënshtresën TPU, do të shfaqen rezultate të pakthyeshme.

 

微 信 图片 _202212131713461 


Më pak mundësi zverdhjeje: veshja

Veshje TPU i referohet një shtrese materiali transparent të aplikuar në sipërfaqen e nënshtresës TPU për të rritur performancën esytjena e pastër makine, në mënyrë që filmi mbrojtës i automobilave të mund të përballojë në mënyrë efektive klimën dhe mjedisin kompleks në natyrë. Në përdorimin e përditshëm të automjetit, papastërtitë si pluhuri, shiu, jashtëqitjet e shpendëve, pluhuri i hekurit e kështu me radhë ngjiten në sipërfaqen e filmit dhe depërtojnë në nënshtresën TPU nën efektin e kohës, gjë që do ta bëjë sipërfaqen e filmit të ngjirur dhe të humbasë shkëlqimin. dhe gjithashtu paraqesin një gjendje zverdhjeje nga syri i lirë, por në fakt, kjo situatë është kryesisht pseudo zverdhje, jo e shkaktuar drejtpërdrejt nga veshja.