Të gjitha kategoritë
EN

Mbështilleni rreth skajeve dhe qosheve—— Është si të ruani një portë, duke ju ruajtur gjithmonë

DATA: 2022-11-23


It is said that football and cars are men's dreams. The winter of 2022 is destined to belong to football -- every perfect defense will draw countless excited hearts. For men also love the car, it is important to attach thecar paint protective film,but the edge of the corner on the car body appearance and future maintenance also has a very important impact.

 

Aspekti i pamjes

Light color car paint iffilm ppf did not do the edge package corner, for a long time, it will be easy to see there is a dirty line - there is no way to remove the stain, seriously affect the appearance of the car—— This is a big problem for perfectionists.

 

padefinuar 

 

aspektet e vonuara të mirëmbajtjes

Nëse buza nuk është e mbuluar, duke rezultuar që një pjesë e bojës së makinës nuk mbrohet plotësisht, është e lehtë të ngrihet filmi i skajit kur pastroni automjetin me një pistoletë uji. Dhe pastrimi i përditshëm i automjeteve me një peshqir për të fshirë buzën është i lehtë për t'u lidhur.

Thus it may damage the car and clothes to a large extent and reduce the life of the car andsytjena e pastër makine.

 

padefinuar 

 

Pra, mbështjellja e skajeve dhe qosheve nuk është një shfaqje e teknologjisë, por një zgjedhje dhe konsideratë e nevojshme. Filmi i padukshëm KPAL TPU ka rezistencë të mirë ndaj konsumit / rezistencë ndaj ozonit / forcë të lartë / elasticitet të mirë, por gjithashtu ka rezistencë të mirë kimike, mund të riparojë automatikisht gërvishtjet e lëna nga makina në procesin e drejtimit - me mbrojtjen e skajeve dhe qosheve do të mbrojë makinën tuaj dhe jetën tuaj si një roje qëllimi.

 

padefinuar