Të gjitha kategoritë
EN
FAQ të Mbrojtjes së Ngjyrave
 • A mund ta depiloj makinën time para instalimit të KPAL Paint Protection Film?

  Rekomandohet të mos vendosni dylli ose ndonjë shtresë në automjet para se të instaloni filmin mbrojtës të bojës. Çdo dyll ose shtresë do të ndërhyjë në ngjitjen e duhur të filmit në automjet.

 • Si të mbështillni skajin dhe këndin në mënyrë të saktë?

  Pjesa e mbështjelljes së skajit duhet të pastrohet me ujë të pastër, dhe pastaj të thahet me një armë pjekjeje ose ajër natyror, në mënyrë që të jetë e sheshtë dhe të përshtatet mirë. Xhel instalimi KPAL rekomandohet për pastrim të lehtë.

 • Si të mbani produktet e mbetura pas përdorimit?

  Pas prerjes së filmit, pjesa tjetër duhet të mbështillet për ruajtje. PPF me film lëshues duhet të rrokulliset fort, dhe PPF pa film lëshues duhet të rrokulliset lirshëm. Nëse filmi i lëshimit transparent është grisur, sipërfaqja e filmit do të jetë e pabarabartë, gropa të vogla etj.

FAQ të filmit të dritares
 • Çfarë metode aplikimi përdorim në këtë film?

  Ky film duhet të instalohet në mjedisin e lagësht. Ne duhet ta pastrojmë sipërfaqen tërësisht dhe sipërfaqja është pa vaj, yndyrë, dyll ose ndotës të tjerë para instalimit.

 • A ndikon filmi në sinjalin në makinë?

  Jo. Pas azhurnimit të teknologjisë së prodhimit të filmit të dritares, filmi aktual i dritares nuk ka asnjë ndikim në sinjalin në makinë.

 • Sa do të zgjasë filmi në dritare?

  Shumica e filmit të dritares së makinës mund të ketë 3-5 vjet në natyrë, kjo varet nga cilësia. Për filmin normal të dekorimit të ndërtesës, ai mund të zgjasë rreth 4-5 vjet. Dhe për ndërtimin e filmit të sigurisë, ai mund të zgjasë më shumë.

Përmblidhni FAQ të filmit vinil
 • Cilat janë përfitimet e mbështjelljes së automjetit?

  Vinili i mbështjellësit të automjeteve mund të hiqet lehtësisht në mënyrë që kur të doni të shisni automjetin tuaj thjesht ta ktheni atë në ngjyrën e tij origjinale pa humbur vlerën. Arsyeja kryesore që njerëzit kanë automjetet e tyre të mbështjellura është se ata do të dëshironin të mbanin makinën e tyre, por duan një ngjyrë tjetër.

 • A do ta dëmtojë automjetin mbështjellja e automjetit?

  Vendosja e filmit special për mbështjelljen e automjetit në automjetin tuaj nuk do të dëmtojë ngjyrën tuaj. Megjithatë Nëse tashmë keni copa guri, gërvishtje ose copëza ndryshku në pikturën tuaj, është e rëndësishme të mbani mend se kur të hiqet vinili, mund të heqë bojë të lirë me të.

 • Si mund të kujdesem për mbështjellësin tim me vinil?

  Kujdesi i duhur i mbështjelljes fillon me gjërat themelore. Mbajtja e sipërfaqes së automjetit tuaj të pastër është shqetësimi kryesor, kështu që larja e shpeshtë e duarve për të eleminuar ndotjet e sipërfaqes është e nevojshme nëse doni të mbani mbështjellësin tuaj të mos njolloset ose dëmtohet nga rrëmujat e rrugës.