Të gjitha kategoritë
EN
E DI-SI
Veshje e sipërme e Film Paint Protection KNOWLEDGE

Veshje e sipërme e Film Paint Protection

PPF kryesisht përbëhet nga tre shtresa materialesh. Shtresa e parë është film transparent poliuretanik prej 0.5 milje, polimer elastik i përdorur për të eleminuar aderimin e pluhurit, ndotjen dhe gërvishtjet sipërfaqësore: funksioni kryesor është një shtresë antifuniluese.

Aftësia Vetë-shëruese e Filmit për Mbrojtjen e Bojrave KNOWLEDGE

Aftësia Vetë-shëruese e Filmit për Mbrojtjen e Bojrave

Pse mund të riparojë vetë PPF? Kjo është për shkak të strukturës më sipërfaqësore të veshjes. Për shkak se struktura molekulare e veshjes më sipërfaqësore është shumë afër, dhe dendësia molekulare është gjithashtu e lartë, duke formuar kështu atë që ne shpesh e quajmë veshje me densitet të lartë.