Të gjitha kategoritë
EN
Si të mirëmbahet filmi mbrojtës i bojës siç duhet?

Si të mirëmbahet filmi mbrojtës i bojës siç duhet?

Pavarësisht se sa gjëra të mira janë, ata kanë nevojë për mirëmbajtje afatgjatë për t'i mbajtur ato në gjendje të mirë ...

KONTROLLI DETAJET
Si instalohet filmi për mbrojtjen e bojrave?

Si instalohet filmi për mbrojtjen e bojrave?

Nëse do të keni të instaluar PPF, ka disa mundësi - por pavarësisht se cilën zgjidhni ...

KONTROLLI DETAJET
Çfarë është filmi për mbrojtjen e bojës?

Çfarë është filmi për mbrojtjen e bojës?

A e dini se filmi modern i mbrojtjes së bojës automobilave të sotëm u krijua fillimisht për ushtrinë ...

KONTROLLI DETAJET
FILMI JW

FILMI JW

JW Film është furnizuesi kryesor i teknologjisë së përparuar të bojës termoplastike të poliuretanit (TPU) dhe mbrojtjes së sipërfaqes

KONTROLLI DETAJET