Të gjitha kategoritë
EN

Program kompjuterik për prerjen e filmave për mbrojtjen e bojrave KPAL

DATA: 2021-11-29

KPAL FILM paraprerë program ka një ekip profesional për zhvillimin dhe funksionimin e softuerit. Ajo ka krijuar një bazë të dhënash mjaftueshëm të plotë modeli për t'u marrë me përpunimin e të dhënave dhe funksionimin e modeleve të ndryshme të reja në çdo kohë për mangësitë e softuerit të zakonshëm të prerjes së filmit në treg, të tilla si baza e vogël e të dhënave, mospërputhja e modelit dhe vështirësia në mbyllje.

Në bazë të sigurimit të prerjes së shpejtë dhe ndërtimit të thjeshtë, KPAL Softueri FILM përpiqet të jetë gjithëpërfshirës, ​​i shpejtë, i saktë, fleksibël dhe me kosto të ulët:

1.Baza e të dhënave e plotë

Një nga bazat e të dhënave më gjithëpërfshirëse të modeleve të filmave për mbrojtjen e bojës, që mbulon një sërë modelesh të dhënash për bojën, dekorimin e brendshëm, fenerët, motoçikletat, produktet elektronike, etj., i përshtatshëm për pothuajse të gjitha markat dhe modelet e imagjinueshme.

2.Mënyra e shkëlqyer e prerjes

Gjendja natyrale e filmit në automjet maksimalizohet, shmangen shtrirjet dhe shtrembërimet e panevojshme dhe kontrollohet ndikimi i lakimit të trupit për të siguruar shtrirje të përsosur me llamarinën e trupit.

3.Ekstrem përgjigje të shpejtë dhe shpejtësia e përditësimit

Reagime të shpejta për nevojat e klientëve, ekipi i inxhinierisë së softuerit do të përfundojë përditësimin dhe komentet brenda 48 orëve pas marrjes së skedarëve të skanimit 3D të makinës së re, me premisën e sigurimit të zhvillimit të të dhënave të reja grafike për makinën e re. Bëni "China Speed" në ekstrem.

4.Redaktueshmëri fleksibël

Për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve, për të mbështetur përdoruesit për të modifikuar të dhënat në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë, dhe për të rregulluar mbylljen. Në të njëjtën kohë, paraqitja e të gjithë automjetit është e parapërpunuar dhe është vendosur alarmi rikujtues i skajit. Nevoja të ndryshme mund të plotësohen pa operacione të komplikuara. Adresa e videos së operacionit.

5.Kontroll i mirë i kostos

Paraqitja e hollë e filmit mund të përdorë plotësisht çdo centimetër materiali filmik, të zvogëlojë koston e prerjes dhe të kursejë të paktën 2 metra për makinë në krahasim me prerjen manuale.

Për të përmirësuar ndërtimin, çdo automjet mund të kursejë të paktën 2 orë kohë ndërtimi.

6.48-Orë shtegu i lirë

48-Aftësi në përdorimin e KPAL Softueri FILM mund t'ju sjellë një kthim më të mirë nga investimi. Në mënyrë që t'u japim kthim partnerëve tanë dhe t'i lëmë ata të kuptojnë më mirë softuerin tonë, ne ju ofrojmë një version provë falas.

KPAL FILM Softueri paraprak i përmbahet filozofisë së biznesit të Kinës për të përfunduar një sistem prerjeje filmi afër botës. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion.

#carcuttingsoftware #carskinsoftware #falassoftuer të shkarkuar


LAJME