Të gjitha kategoritë
EN

Shërbimi i Transportit

Ne mund t'ju ofrojmë zgjidhjen më të arsyeshme bazuar në sasinë dhe destinacionin tuaj të porosisë, të kombinuara me përvojën tonë të eksportit dhe bashkëpunimin me kompanitë profesionale të transportit.

Sipas numrit specifik të vendeve të ngarkimit dhe dorëzimit, zgjidhni një metodë të arsyeshme transporti - transportin ajror, transportin hekurudhor ose transportin detar, dhe hartoni rrugën më të mirë të transportit për ju, e cila do të minimizojë kostot tuaja të transportit.