sadaya Kategori
EN
Ngeunaan Pabrik

KPAL mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu didédikasikeun pikeun P&P, produksi, penjualan sareng jasa téknis pilem fungsional kinerja tinggi anyar. Perusahaan dilengkepan peralatan produksi impor anu maju sareng khusus R&D sareng tim produksi. Pabrikna ngagaduhan pabrik nyalira di Cina, sareng ngahasilkeun sababaraha jinis pilem ku ngimpor bahan baku Amérika sareng lem. Produk KPAL parantos dihasilkeun ku sistem produksi terpadu sareng sistem R&D anu maju. Téknologi KPAL nyalira tiasa nutupan komplek résin TPU, ngabentuk pilem TPU sareng ngarumuskeun kimia sareng palapis anu pas.

kira-kira
PPF Prosés produksi
  • Panarimaan Bahan Baku

    Bahan: pilem primér, nolak pilem

    Bahan kimia: palapis luhur, lem

  • Perlakuan Film primér

    Perlakuan kimia: agén gandeng silane

    Perlakuan fisik: korona

  • Perekat Palapis

    Dina pilem kolong papisah

  • Pilem Detached Composite / Thermal Ripening

    Pilem perekat dialihkeun kana pilem TPU

  • Ngaleupaskeun pilem aslina

    Pilem asli Amérika: pilem pelindung sisi hiji

    Pilem primér Jepang: pilem pelindung dobel

  • Palapis luhur palapis

    Lapisan celah

    Lapisan roller Anilox

  • Ngeringkeun Silinder Pra-Pangeringan

    Kontrol kurva suhu

  • Perlakuan Film Pelindung

    Silicone

  • Pilem perlindungan PET komposit

    Cimata muka pilem pelindung PET sareng larapkeun pilem pelindung PE

  • Pangubaran

    Asak termal

    Cahaya asak

  • Ngorét / bungkus

    Kontrol manén

  • kandaraan
R&D regu

KPAL ngadegkeun laboratorium tim panilitian sareng pangembangan doktor munggaran di Cina, dihijikeun sareng alat-alat top di bumi sareng luar negeri. Pikeun ngawujudkeun panyalindungan saimbang PPF anu pangsaéna, panaliti doktor luar negeri anu hadé anu diwakilan ku Dr. Qian, ngembangkeun produk kustomisasi khusus pikeun lingkungan Cina. Laboratorium ngagaduhan sababaraha patén-patén penemuan, nyerat 15 laporan akademik profesional, bari ngawangun sajumlah tim P&P anu canggih pisan ku bakat doktor.

Proses QC

Detil nangtoskeun kasuksésan atanapi kagagalan, kualitas mangrupikeun pondasi mérek.