sadaya Kategori
EN

Sanggeus-Penjualan Service

Sinyalna jaminan

Departemen Saatos-Penjualan kami bakal ngabantosan anjeun upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah.

Jaminan nutupan: degumming, cracking, bligned na delamination. Garansi ieu henteu nutupan maké sareng cimata produk, korosi éksternal, kacilakaan, tabrakan atanapi bentuk karusakan anu dihaja disababkeun ku kakuatan éksternal.

Pilem Perlindungan Cét KPAL kedah ditempatkeun dina gudang anu berventilasi saé. Suhu kamar kedah antara 20 ℃ sareng 28 ℃, sareng kalembaban kedah 50-70%.

Pancegahan pikeun panggunaan pilem panyalindungan cet:

1. Hindarkeun nyeuseuh mobil dina saminggu saatos ngalarapkeun pilem pikeun mastikeun adhesi pangsaéna antara lem sareng cet;

2. Nalika meresihan kendaraan, ulah nganggo gun cai tekanan tinggi pikeun ngumbah ujung mémbran;

3. Nalika meresihan kendaraan, ulah nganggo sikat sareng bahan kimia corrosive;

4. Cegah obyék atos ngagésér sareng ngagosok permukaan pilem anu sesah. Sidik tina goresan sareng lecet bakal mangaruhan pangaruh keseluruhan pilem

5. Disarankeun ngalakukeun perawatan rutin dina permukaan mémbran unggal dua bulan;

6. Henteu disarankeun pikeun ngagosok dina permukaan pilem;

7. Inténsitas radiasi ultraviolét dina panonpoé usum panas kuat pisan. Entong parkir mobil anjeun di luar lami-lami sareng ngalaan panonpoé;

8. Entong parkir mobil anjeun handapeun tangkal, upami henteu bakal aya seueur lem cangkang guano anu nempel dina permukaan mémbran, anu sangat korosif sareng gampang ngarusak lapisan permukaan mémbran;

9. Entong parkir mobil anjeun handapeun kipas knalpot tiung jengkol kanggo waktos anu lami, upami henteu bakal aya seueur noda minyak dina permukaan mémbran, anu henteu gampang dibersihkeun;

10. Entong parkir mobil anjeun dina waktos anu lami dina titik anu ngeclak tina outlet AC. Cai AC-korosif bakal ngarusak struktur palapis permukaan pilem;

11. Entong parkir mobil dina hujan kanggo waktos anu lami, asam dina hujan bakal ngikis permukaan mémbran;

12. Upami dijantenkeun mobil manten, tong nempelkeun cangkir nyeuseup langsung dina permukaan mémbran; pita mobil kawinan, petasan sareng kembang api tiasa sacara gampang nyababkeun permukaan dina mémbran, sareng kedah diberesihan sareng dijaga dina waktos 12 jam;

Prosés klaim

Upami diperlukeun, tim KPAL bakal damel babarengan sareng anjeun dina waktos anu singget pikeun ngurus masalah anjeun.

Punten pasihkeun inpormasi ieu ka kami:

· Poto nomer serial pilem, anu biasana dipasang dina inti tabung, sareng ngawartosan modél anu dibeli
· Pidéo atanapi gambar anu nunjukkeun nomer plat sareng masalah dina pilem dina mobil
· Modél mobil sareng taun

panalungtikan