sadaya Kategori
EN
Asalna Brand

Pilem KPAL asalna ti perusahaan pilem America JW. Perusahaan JW Film teras-terasan komitmen pikeun bahan palapis Sunda & D sareng penjualan, kakuatan profesional na di industri ngagaduhan daya saing anu kuat. Perusahaan ngembangkeun sareng diajar produk anu dirobih anu tiasa dilarapkeun sacara gembleng, nyumbang kana pamekaran industri, sareng janji pikeun nyebarkeun pangalaman nilai anu langkung saé pikeun palanggan kalayan produk kinerja tinggi sareng téknologi pro-lingkungan.

Salaku panyadia dunya termoplastik poliuretan (TPU), KPAL FILM parantos canggih ngalengkepan cet sareng téknologi perlindungan permukaan. TPU performa tinggi Pilem KPAL dilarapkeun dina sababaraha daérah sapertos mesin pelapis perekat, industri mobil sareng layar tampilan éléktronik, sedengkeun Pilem KPAL ogé mangrupikeun perusahaan utama TPU anu sanés dilapis sareng cét na pilem panyalindungan dina pasar global otomotif.

Inti Merk

Kalayan performa luhur, téknologi canggih sareng kualitas produk KPAL anu hadé, Pilem KPAL parantos janten mérek pilem transparan anu kawéntar di dunya. Mangtaun-taun, mérek mawa pangakuan sareng kapercayaan konsumén, saluyu sareng sikep profesional anu ketat sareng inovatif, konsép jasa berorientasi jalma, ngarep-ngarep janten mérek pilem panyalindungan cet kelas dunya.

Kalayan alat-alat presisi tinggi sapertos SOLT DIE Coating sareng UV-tamba, KPAL konséntrasi dina ngawujudkeun alat-alat calakan sareng PPF kualitas luhur.

sakitar02.png

Relevan kualifikasi

• KPAL mangrupikeun mérek Film Perlindungan Otomotip anu kawéntar di dunya, anu asalna di Amérika Serikat. 

• KPAL ngagaduhan rupa-rupa produk pilem pelindung otomotif; PPF (Pilem Perlindungan Cét), LPF (Pilem Cahaya Cahaya), RPF (Pilem Perlindungan Hateup), WPF (Pilem Perlindungan Kaca Kaca), jst.

• Produk KPAL parantos dihasilkeun ku sistem produksi terpadu sareng sistem R&D anu maju. Téknologi KPAL nyalira tiasa nutupan komplek résin TPU, ngabentuk pilem TPU sareng ngarumuskeun kimia sareng palapis anu pas. 

• Tim TSP (Nyayogikeun Solusi Téknis) ngadukung sababaraha solusi téknis kalebet instalasi, perawatan sareng gangguan-némbak ka konsumén. 

2009

DINA 2009

Ningbo Chem-plus New Material Tec.Co., Ltd didirikeun

2015

DINA 2015

Ningbo Chem-plus ngembangkeun PPF di pasar domestik Cina

2016

DINA 2016

Perusahaan JW Film didirikeun

2017

DINA 2017

Merk pilem KPAL diadegkeun

2018

DINA 2018

PPF pilem KPAL mimiti ngala konsumén konsumén luar negeri

  • 2009

    Ningbo Chem-plus New Material Tec.Co., Ltd didirikeun

  • 2015

    Ningbo Chem-plus ngembangkeun PPF di pasar domestik Cina

  • 2016

    Perusahaan JW Film didirikeun

  • 2017

    Merk pilem KPAL diadegkeun

  • 2018

    PPF pilem KPAL mimiti ngala konsumén konsumén luar negeri