sadaya Kategori
EN

Anti-konéng Tpu Car Paint Protection Film Mobil KPAL PPF

Tanggal: 2021-12-02

Anti-konéng Tpu Car cet Protection Film Car Of KPAL PPF

Seueur jalma nempatkeun pilem dina mobil pikeun tujuan ngajagi mobil sareng ningkatkeun penampilanna. Hasilna, film yellowing ngurangan penampilan mobil pisan. Naha ieu? Aya naon pilem nu teu koneng?

Ku cara kitu, naon PPF? It mangrupakeun jenis pilem polyurethane, nu ngan saukur pilem pelindung transparan pikeun cet mobil, disebut oge mobil PPF. Bahan produk ngandung polimér anti UV, anu gaduh ciri kateguhan anu luhur, résistansi abrasion, anti konéng, sareng tiasa ngasingkeun permukaan cet mobil tina hawa saatos dipasang, hujan anti asam, anti oksidasi, anti goresan sareng saterusna. Ku kituna naha yellowing-tahan pilem tos koneng ayeuna? Ieu patali jeung bahan tina pilem. PPF nu mucunghul saméméhna dijieunna tina PVC, nyaéta polyvinyl chloride. Ieu mirah, dampak-tahan, sarta harder, tapi disadvantage nyaeta nya éta rawan yellowing. Ku alatan éta, éta penampilan tina yellowing bisa disababkeun ku kualitas goréng.

Ayeuna langkung saé PPF is umumna dijieun tina bahan TPU. Sacara rélatif, harga bahan TPU bakal langkung luhur. Tapi "kamampuan bisnis" na alus,jeung rupa-rupa kamampuhan na nepi ka tingkat anyar. Dina waktos anu sami, éta tiasa didaur ulang, éta mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan, sareng kinerja anti-yellowing na langkung saé. Salaku conto, Produk séri K KPAL gaduh épék ieu. Kusabab anjeun nempatkeun pilem pelindung cet dina mobil anjeun, anjeun ngarepkeun penampilan mobil anjeun bakal online sareng henteu gampang ruksak.

KPAL pilem panyalindungan cet adopts prosés casting TPU polimér karét alam, sarta ngamekarkeun coatings cuaca-tahan béda nurutkeun iklim jeung lingkungan sagala rupa nagara. Cai mibanda résistansi dampak tangguh, anti tusukan jeung kinerja anti scratch; kinerja perbaikan scratch stabil, repellency Cai kuat, résistansi korosi alus teuing, résistansi noda, résistansi suhu luhur, sarta pangaruh anti yellowing alus.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal pilem panyalindungan cet, mangga klik pikeun asupkeun konsultasi resmi:www.kpalautomotive.com

#paintprotectionfilm #highqualitytpuppffilm #yellowingresistance #filmmanufacture #KPALtpuppf


wartos