sadaya Kategori
EN
Téknologi Inti pikeun
Perlindungan Otomotif

LIFESPAN LAMA

Stabilitas ngalawan serangan kimia

· Henteu aya korosi ku nyéépkeun kimia

· Kuat tahan ngalawan pelarut organik sareng pitch minyak bumi

Résistansi unggul ngalawan Noda Cai sareng Kokotor

· Struktur palapis padet nyegah infilitrasi skala cai sareng kokotor

Gancang instalasi

Gampang Bungkus Tepi

· Kelompok fungsional khusus psa ningkat interaksi antar muka antara perekat sareng lukisan

Ngarobih Sudut anu merenah

· Perpanjangan anu langkung saé ngabantosan pamasangan asy dina daérah anu melengkung sareng bentuk juru

Adhesion stabil

· Kakuatan napel senar sacara efektif nyegah fenomena angkat adge

 

Perlindungan sampurna

Anti scratch

· Métnisme penyembuhan diri intrinsik dilengkepan ku nerapkeun matéri pemicu latén

Anti Ngalanggar

· Ngadopsi monomer fungsional réaktif ngawangun struktur lapisan luhur anu padet

Anti-Pelarut sareng pitch

· Agén crosslinking anu bercabang pisan dilarapkeun dina lapisan luhur 

Penampilan Éstétika

Glossiness luhur

· Kontrol palapis Precision nyayogikeun permukaan palapis anu seragam

Seragam Refleecton

· Sirah palapis manipulasi nyayogikeun permukaan palapis lemes

TEU KUNING TPU

Sacara umum, TPU aromatik rawan konéng, sareng daya tahan na janten parah. Kpal nganggo TPU alifatik énggal, salaku élastomer poliuretan thermoplastic kalayan tahan UV anu hadé sareng stabilitas termal, anu sacara efektif méréskeun masalah konéng pilem.

1 、 Top-coat (8-20 micro)

Anti penetrasi, tahan korosi, gloss tinggi, sipat super hidropopik, penyembuhan diri

2, Pilem atah (80-150 mikro)

Anti gores, perpanjangan langkung saé, anti konéng

3 、 PSA (25-35 mikro)

Cekik cepil, bungkus ujung gampang, konstruksi anu tiasa diulang

4, Pilem pisah (50-80 mikro)
Maké POLYOL DENGAN LUAR BIASA
Résistansi Pikeun Lemah SUHU

Suhu vitrifikasi nyaéta -48 ℃, sareng kaayaan panyambung handapeun suhu handap nyaéta -35 ℃.

  • Optimalisasi
    PROSES
    teknologi
  • Pilem TRANSPAREN
    carana ngokolakeun
    teknologi
  • Téhnik téknologi
    Tina KASILIHAN Luhur
    Pilem Hideung
  • Téhnik téknologi
    Tina KASILIHAN Luhur
    Pilem serat karbon
  • LUPA LUPA LUAS
    teknologi
    Pikeun Gas VENT
  • SOKONGAN DIULANG
    PEMBINA JEUNG
    Gampang dipasang