sadaya Kategori
EN

Trend pilem warna: TPU laun bakal ngaganti PVC

Tanggal: 2022-10-20


The flawless high gloss finish bakal nyieun nu boga ngarasa reueus mobil na. Kaseueuran merek mobil nawiskeun PPF salaku pilihan pikeun mobil énggal. Aftermarket ogé nawiskeun seueur solusi panyalindungan permukaan, tina film polyurethane thermoplastic (TPU) sareng polyvinyl chloride (PVC) dugi ka lapisan keramik.

 

Gambar Gerak 1

 

Ayeuna, aya TPU bahan ganti warna baju dina pasaran, éta boga duanana warna tiis tinaPVC pilem sareng kinerja super baju TPU, leres-leres ngahontal 1 + 1> 2. Nanging, ayeuna, pasar pilem warna TPU henteu seueur, utamina kusabab harga TPU tinggi teuing. dina waktos anu sareng, pilem mobil TPU utamana transparan, manufaktur warna bisnis kirang.

 

2


PPF warna cet pilem pelindung dijieunna tina bahan TPU, béda ti pilem warna PVC tradisional, produk pakean mobil ieu kalawan duanana warna na panyalindungan cet mobil dua fungsi, dina waktos anu sareng hiji incomparable PVC warna pilem hirup layanan, fungsi timer penyembuhan na. jauh kirang ti pilem warna PVC.

 

1


nu katingalian pilem pelindung cet warna henteu ngan ukur ngudag panyalindungan awak tapi ogé mawa kapuasan hébat kaa boga mobil miara mobil nyadiakeun leuwih ti hiji pilihan.