sadaya Kategori
EN
FAQs Pilem Perlindungan Cét
  • Naha kuring tiasa ngapirkeun mobil kuring sateuacan pamasangan Pilem Perlindungan Cét KPAL?

    Disarankeun henteu nerapkeun lilin atanapi palapis kana kendaraan sateuacan masang pilem panyalindungan cet. Naon lilin atanapi palapis bakal ngaganggu adhesion anu pantes tina pilem kana kendaraan.

  • Kumaha mungkus ujung sareng juru anu leres?

    Bagian tina bungkus ujungna kedah dibersihkeun ku cai bersih, teras garing ku senapang bakar atanapi hawa alami, supados tiasa rata sareng pas lancar. Gél pamasangan KPAL disarankeun pikeun gampang dibersihkeun.

  • Kumaha carana ngajaga produk sésana saatos dianggo?

    Saatos motong pilem, sésana kedah digulung pikeun disimpen. PPF kalayan pilem rilis kedah digulung pageuh, sareng PPF tanpa pilem pelepasan kedah digulung leupas. Upami pilem pelepasan transparan dirobih, permukaan pilem bakal henteu rata, liang alit sareng sajabina.

FAQs Jandéla Pilem
  • Metode aplikasi naon anu urang nganggo dina pilem ieu?

    Pilem ieu kedah dipasang di lingkungan anu baseuh. Urang kedah ngabersihkeun permukaan anu lengkep sareng permukaanna bebas tina minyak, minyak, lilin atanapi rereged sanés sateuacan dipasang.

  • Naha pilem mangaruhan sinyal dina mobil?

    Henteu Saatos pembaruan téknologi produksi pilem jandela, pilem jandela ayeuna teu aya pangaruh kana sinyal dina mobil.

  • Sabaraha lami pilem jandela na?

    Kaseueuran pilem jandéla mobil tiasa gaduh 3-5 taun di luar ruangan, éta gumantung kana kualitasna. Pikeun pilem hiasan gedong normal, éta tiasa lami sakitar 4-5 taun. Sareng pikeun ngawangun pilem kaamanan, éta tiasa langkung lami.

Bungkus FAXs Film Vinil
  • Naon manpaat bungkus kendaraan?

    Pembungkus vinil kendaraan tiasa sacara gampil dipiceun sahingga nalika badé ngical kendaraan anjeun ngan saukur tiasa malikkeun kana warna aslina tanpa kaleungitan nilai. Alesan utama jalma-jalma dibungkus kendaraanna nyaéta yén aranjeunna hoyong tetep mobilna tapi hoyong warna anu béda.

  • Naha bungkus kendaraan bakal ngarusak kendaraan?

    Ngalarapkeun pilem bungkus kendaraan khusus pikeun kendaraan anjeun moal ngarusak cét anjeun. Nanging Upami anjeun parantos ngagaduhan kiripik batu, lecet atanapi tambalan karat dina cetakan anjeun penting pikeun diémutan yén nalika vinil dihapus tiasa narik cet leupas sareng éta.

  • Kumaha kuring ngurus bungkus vinil kuring?

    Perawatan bungkus anu leres dimimitian ku dasar-dasarna. Ngajaga beberesih permukaan kendaraan anjeun mangrupikeun masalah anu utami, janten sering ngumbah tangan pikeun ngaleungitkeun kontaminasi permukaan diperyogikeun upami anjeun hoyong jaga bungkus anjeun tina patri atanapi rusak tina kokotor jalan.