sadaya Kategori
EN

Naha anjeun tiasa ngagosok mobil nganggo PPF?

Tanggal: 2021-11-17

Perbaikan scratch otomatis nyaéta kualitas dasar tina PPF, tapi fungsi ieu bakal turun. Sacara umum, saatos 2 dugi ka 3 taun, pangaruhna bakal langkung alit sareng langkung alit. Sanggeus saeutik taun, mobilna boga goresan sarta teu bisa repaired otomatis. Dupi éta tiasa digosok? Jawabanana nyaéta: enya!

1. Naha ngagosok?

Fungsi polishing nyaéta pikeun ngagiling lapisan tina permukaan bahan, ku kituna pikeun ngahontal tujuan brightening sareng ngahapus tanda. Biasana, nalika beungeut mobil aya oksidasi, yellowing, goresan, jeung sajabana, dasarna refurbished sanggeus ngalungkeun eta jauh. Ku alatan éta, nalika scratch timer penyembuhan fungsi tina PPF geus laun leungit pangaruh na, eta hartina palapis nu geus sepuh, sarta polishing leuwih luyu dina waktu ieu.

2. Dupi aya pangaruh dina mobil garment polishing?

Naha éta PPF atawa cet mobil, polishing bakal ngancurkeun lapisan permukaan jeung nyieun eta thinner, sabab hakekat polishing nyaéta pikeun grind jauh lapisan permukaan. Ku alatan éta, polishing of jersey bakal ngaruksak palapis permukaan jeung ngajadikeun eta leungit bagian tina fungsi na; kituna, eta henteu dianjurkeun pikeun ngagosok teh PPF nu karek ditempelkeun sababaraha taun.

3. Tbédana jeung cet mobil polishing

boh PPF polishing na cet mobil polishing bakal thinner, tapi nu tilas teu boga pangaruh dina cet mobil, nu bisa ngajaga ketebalan aslina tina cet aslina; polishing cet mobil teu bisa dipigawé endlessly, sarta mobil diidinan paling dina hirupna. ppf kawilang kandel batan cet mobil, komo bisa digosok leuwih ti sapuluh kali.

#carstickers #selfhealing #anticratch

wartos