sadaya Kategori
EN

Kumaha carana abdi tiasa ngabersihan mobil abdi kalawan PPF?

Tanggal: 2021-11-29

PPF mangrupakeun pilem pelindung transparan, nu ngajaga cet mobil tina karuksakan, sarta inevitably bakal datang kana kontak langsung jeung kokotor, nyaeta, masih bakal kotor. Salaku pilem transparan, kumaha éta kudu cleaned? Éta normal.Masih aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun nalika ngumbah nu mobil.

1. Siklus beberesih tina PPF

Cuci mobil rutin, saminggu sakali. Teu kedah sering teuing. Ulah ngumbah mobil dina saminggu sanggeus anjeun ngan nempatkeun it asup. Kokotor tiasa diusap bersih ku anduk anu lembut sareng cai bersih;

Kokotor korosif (kokotor greasy, ngawarnaan, kotoran manuk, jsb) kedah dibersihkeun salami 24 jam sabisa-gancang, nyésakeun waé bakal ngantunkeun jejak anu hese dipiceun;

Balik deui ka toko pilem pikeun pangropéa pikeun satengah taun atawa sataun sabenerna hiji beberesih teleb tina beungeut pilem pikeun nyoplokkeun noda nekad nu ngumpulkeun kana waktu.

 

2. Naon anu kudu diperhatikeun nalika beberesih PPF

Ngahindarkeun gun cai langsung scouring tepi, nu bisa ngurangan kasempetan ujung warping;

Ulah make cai najis pikeun beberesih;

Ulah make agén beberesih corrosive asam-basa pikeun ngabersihan éta.

#vinil bungkus mobil#vinil stiker#vinil napel diri


wartos