sadaya Kategori
EN

KPAL Protection Film Protection Cut Software

Tanggal: 2021-11-29

KPAL pilem jaksa software ngabogaan a ngembangkeun software profésional sarta tim operasi. Eta geus ngadegkeun database model sahingga lengkep pikeun nungkulan ngolah data sarta operasi rupa model anyar iraha wae pikeun shortcomings of software motong pilem umum dina pasaran, kayaning database leutik, model mismatch, sarta kasusah dina hemming.

Dina dasar mastikeun motong gancang jeung konstruksi basajan, KPAL Parangkat lunak FILM narékahan pikeun komprehensif, gancang, akurat, fleksibel sareng béaya rendah:

1.database lengkep

Salah sahiji basis data pola pilem panyalindungan cet panghadena, ngawengku runtuyan model data pikeun cet, hiasan interior, headlights, motor, produk éléktronik, jeung sajabana, cocog pikeun ampir kabéh merek jeung model imaginable.

2.modeu motong exquisite

Kaayaan alami pilem dina kendaraan maksimal, manjang sareng distorsi anu teu perlu dihindari, sareng pangaruh kurva awak dikontrol pikeun mastikeun alignment sampurna sareng lambaran logam awak.

3.ekstrem réspon gancang jeung speed update

Eupan balik gancang dina pangabutuh customer, tim rékayasa software bakal ngalengkepan update na eupan balik dina 48 jam sanggeus narima file scan 3D tina mobil anyar dina premis pikeun mastikeun ngembangkeun data grafik anyar pikeun mobil anyar. Jieun "Cina Speed" ka ekstrim.

4.Editability fléksibel

Pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu béda, pikeun ngadukung pangguna pikeun ngédit data sacara aman sareng gancang, sareng nyaluyukeun hemming. Dina waktu nu sarua, tata perenah sakabeh wahana geus preprocessed, sarta panginget hemming diatur. Kabutuhan anu béda tiasa réngsé tanpa operasi anu rumit. Alamat video operasi.

5.kontrol ongkos alus

Tata perenah pilem anu endah tiasa dianggo pinuh ku unggal inci bahan pilem, ngirangan biaya motong, sareng ngahémat sahenteuna 2 méter per mobil dibandingkeun motong manual.

Pikeun ningkatkeun pangwangunan, unggal kendaraan tiasa ngahémat waktos konstruksi sahenteuna 2 jam.

6.48-Sajam Free Trail

48-Kamampuh ngagunakeun KPAL Parangkat lunak FILM tiasa masihan anjeun hasil investasi anu langkung saé. Pikeun masihan deui ka mitra kami sareng ngantepkeun aranjeunna langkung ngartos parangkat lunak kami, kami nyayogikeun anjeun versi percobaan gratis.

Pilem KPAL software precut taat kana falsafah bisnis Cina pikeun ngalengkepan sistem motong pilem deukeut dunya. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.

#carcuttingsoftware #carskinsoftware #gratisundeuran software


wartos