sadaya Kategori
EN
KPAL Bantosan Téknis

JW Pilem / pilem panyalindungan cet khusus. Kami ngalanggan kapercayaan yén kami ngan bakal suksés sakumaha konsumén urang. Bagian penting tina kumaha urang ngadukung usaha konsumén nyaéta ngalangkungan jasa dukungan anu unggul.

Sedengkeun tanaga dukungan téknis urang sayogi pikeun ngabantosan anjeun dinten Senen dugi ka dinten Jumaah ti 8:30 dugi ka 5:30 pm, masalah ogé tiasa gampang direngsekeun ngalangkungan dukungan online kami. Di dieu, anjeun bakal mendakan paréntah panginstalan lengkep, waleran kana patarosan anu paling sering ditaroskeun, tip instalasi, ogé poto pamasangan sekuen sareng klip pidéo. Upami anjeun masih teu tiasa méréskeun masalah téknis saatos ngotéktak situs éta, anjeun tiasa milih ngahubungi departemen dukungan téknis kami ku cara bebas telepon di 0086-574-89257752, atanapi ngirimkeun kami paménta ngalangkungan formulir dukungan kami.

garansi sinyalna

JW Pilem / pilem panyalindungan cet khusus. Janten bébas tina cacat pabrik salami lima taun ti saprak tanggal pameseran. Kalacat anu ditutupan kalebet: konéng, pewarnaan, retakan, leueur sareng delaminating.

klaim proses

Pikeun file klaim, cobian heula ngahubungi pamasang KPAL anu sah anu ngalaksanakeun pamasangan. Upami anjeun henteu tiasa ngahubungi installer kpal anu sah, pikeun alesan naon waé, mangga kontak KPAL. Anjeun kedah nyimpen kartu jaminan, salinan resi asli anjeun anu ngaidentipikasi daérah sinyalna sareng ngirimkeun ka KPAL sakumaha anu dipénta pikeun ngolah klaim anjeun. Pikeun klaim anu sah, KPAL bakal gaduh installer KPAL anu berwenang ngaleungitkeun sareng ngalarapkeun deui pilem panyalindungan KPAL ka daérah anu ditangtoskeun bakal katutup ku garansi kalebet bagian sareng padamelan.

watesan

Garansi sareng pangubaran anu dijelaskeun di luhur mangrupikeun jaminan anu eksklusif anu aya. Pamasin KPAL anu sah teu ngagaduhan otorisasina pikeun ngarobih atanapi manjangkeun garansi dina cara naon waé. KPAL bakal ngan ukur tanggung jawab nangtoskeun validitas sadaya klaim sareng ngagaduhan hak pikeun nolak klaim anu henteu minuhan kriteria sakumaha ditétélakeun di luhur. gaganti pilem anu rusak, kaasup bagian sareng kuli, mangrupikeun ubar anu éksklusif; tanggung jawab henteu dugi ka karusakan sanésna, saliwatan, akibat, atanapi anu sanésna. Pembayaran kanggo biaya tanaga kerja anu ditutupan ku jaminan ieu bakal langsung dilakukeun ka installer kpal anu berwenang sareng bakal diitung ku ngagunakeun tunjangan sinyalna anu diterbitkeun ku KPAL.