sadaya Kategori
EN

Dinas Perhubungan

Kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi anu paling lumrah dumasar kana jumlah pesanan sareng tujuan anjeun, digabungkeun sareng pangalaman ékspor sareng kerjasama sareng perusahaan transportasi profesional.

Numutkeun kana jumlah spésifik ngeunaan lokasi pangiriman sareng pangiriman, pilih metode transportasi anu masuk akal - transportasi udara, transportasi karéta atanapi transportasi laut, sareng rancang jalur transportasi anu pangsaéna pikeun anjeun, anu bakal ngirangan biaya pengiriman anjeun.